Strampen dinner

 
Igår var vi på trerätters till Strampen tillsammans med Emma, Marcus, Sandra och Dan.
Underbar mat och service.

Bra start på veckan

I måndags efter föreläsningar blev det Jakobstad, skönt för Marcus att inte måste pendla hela tiden och det är ganska mysigt att sätta sig i bilen och köra ut till nya vägen med en podcast i bakgrunden. Måndagskvällen bestod av träff med trevligt sällskap. 
Anita hade bakat världensgodaste fröknäcke till helgen. Jättegott!
På tisdagen blev det shopping tillsammans med Ida och Sigge. Superkul, vi gick till Lenas shop och där hade de så otroligt mycket fint. En tvål och en lykta fick följa hem. Sedan blev det After Eight förrän jag åkte till Vasa med ny energi. 

Lördagens kräftskiva

I helgen var vi på Lindas och Sonjas kräftskriva vid Havtornen. De ordnade kräftis femte året i rad och i år var det "Barbie och Ken-tema". De hade ordnat underbart fint med många roliga lekar.
Det blev en jätterolig kväll som jag kommer att leva länge på. 

Jaktmiddag

Igår gjorde jag och Marcus mat i Vikinga åt Linus, Nina, mamma och pappa. Marcus fixade lite av höstens fångst. Han har varit och jagat flera gånger per vecka den här hösten så det har blivit en hel del fåglar i frysen. Jakt är ett spännande område, förrän jag träffade Macken visste jag knappt något om skogsfågeljakt men nu har jag lärt mig en hel del, tillochmed olika läten. Hehe!
Här görs det orre och järpe. 
Jag dukade och fixade rotfrukter i ugnen och sallad med mera. 
Mamma bjöd på första glöggen. Så gott!
Det blev en jättetrevlig kväll och mamma fixade chokladfoundue till efterrätt. En perfekt söndag och som pricken över i:et kom Emma till oss sent på kvällen och vi såg på en film och hade kvatlitetstid. Bättre avslut på veckan kunde man inte få. 
 

Fina minnen

 Onsdag


Idag har jag varit i Vikinga hela dagen, superskönt! Nu är jag hemma igen och har städat och tänt en massa ljus i vårt hem. Så mysigt då det är kallt och mörkt ute, man får riktigt julfeelis. Jag längtar så till julen, vi har planerat in en hel del roligt att se fram emot. Höstens morot. 


Monday morning
Modellbrunch x 2

Bilder från lördagens modellvisningar. Fondis brunchen blir bara bättre och bättre, kan rekommendera den som en kombinerad frukost och lunch till alla som vill ha lite lördagslyx. 

Torsdagsmys

Igår var jag och Emma bjudna till Sandra och Dans nya hem. De hade jättefint och jag älskade deras härliga brasa. :D Vi hade en trevlig kväll. Idag är det fridayfiilis med en ordentlig förkylning, woop woop!

Veckans första visning

Idag var det "late night shopping" i Saluhallen. Vi hade två modevisningar med DJ. Vi hade kläder från Indiska, Dopp, AH design och Karisma. Vi visade upp glasögon från Silmäasema. 

Älskar vår frisyr som Hiushuone 41 gjorde. Superfint! Den här frisyren vill jag lära mig att göra. 


En bättre helg

I lördags var vi bjudna till Madde och Emil. Vi åt gott och spelade sällskapsspel, en mycket trevlig lördag!  
På söndagen kom Linus och Nina hit, det blev enkelt och gott - alltså tacos! Därefter gick vi på bion "Gone girl" en spännande, hemsk och sevärd film. Här kommer några bilder från söndagen då jag tog fram systemkameran: 
Den som missat appen "Crazy helium" har verkligen något roligt framför sig. Sara visade den till mig i måndags och sedan dess har jag skrattat många gånger framför telefonen. På sista bilden håller Nina och Linus på och spelar in en film som de skickade åt släkten. 

Söta Miss B ❤️


1920-tal

 
Idag agerade jag modell åt Julia. Hon fixade smink och frisyr enligt 1920-talet. Man fick verkligen "Great Gatsby"-feelis. Sulfen är otroligt duktig!  

FridaynightDet blev en toppenkväll! Bättre fredag kunde man inte önska sig. Två karismashower med rosa bandet tema och därefter GW tillsammans med en drös härliga människor.

Karismas show imorgon!De har så otroligt mycket fint på Karisma nu. Skulle kunna köpa något från alla märken som står uppräknade här uppe. Älskar höstkläder. Imorgon är det Karismas fashionshow och därefter AW med bra sällskap.

Sushilunch ❤️A great big world

Just nu är den här väldigt populär hemma hos oss. Den är så otroligt fin. Vill bara lära mig den på piano, sluta ögonen och sjunga högt.
Om vi är inne på musik tycker jag att Mollie framträdande i fredags var grymt bra. Får lika mycket gåshund varje gång jag lyssnar på hennes sätt att sjunga Purple rain. Hoppas den här begåvade tjejen vinner idol.

Måndagsbarn

Det blev en härlig helg med nytt, kortare och en aningen mörkare hår, började fredagen med ett besök till Vision.  
Utöver det har jag hunnit med jobb, Spices middag med Mamma & Marcus, träffat grannen Sara, många skratt i Vikinga, frullebesök, härliga höstpromenader samt kalas i Jakobstad för Anita. En sällskaplig och trevlig helg med andra ord. 
Inkommande fredag är det Karismas modeshow, ser fram emot det men först skall det bli en produktiv vecka. 

Birthday kid

 
Igår fyllde Melvin 9 år, vi var bjudna till Sundom där det bjöds på underbar mat och goda tårtor. Det blev en lyckad kväll med många skratt. 

Om

Lizette

Glad, social och sprallig.