Julkul

Denna vecka har de brunnit i knutarna, känns som om allt skall hända förrän jul. Men tur är väl det för vill verkligen inte ha denna stress under julen, då vill man koppla av och umgås med nära och kära. Har längtat efter helgen hela veckan eftersom jag har varit tvungen att ställa in allt in i veckan. På lördag skall vi, nästan hela finaste släkten (italienarna fattas men snart ses vi), åka ut till villan och ha julbrunch vid vår villa. Kommer bli supermysigt! Vi har gjort det i flera år både på jul och påsk så det har blivit en tradition. Härligt med villaliv på vintern. 
I början av veckan kom Marcus hem från jobbet med denna härliga present till hemmet. Blev otroligt glad. Tycker väldigt mycket om Ernst produkter. Dock hade jag aldrig sett denna fina ljusstake och han vet vid det här laget att jag älskar ljus så han gjorde verkligen en tråkig måndag till en mycket bättre minsann.
Vi börjar få riktigt julfiilis här i vårt hem, dock glömde jag det sista julpyntet i Vikinga. Så otur, måste hämta de imorgon. Vi har fått massa fint till lägenheten, tack för alla gåvor ♥ Här kommer en liten sneakpeek på vad som skall spridas ut på våra kvadratmeter: 

Kommentarer
Postat av: Sissi

Mysigt med lilla jul på villan. vi vill oxå vara med men ser fram emot jul och vi alla kan träffas. Ljusstaken e jättefin, vilket julmysigt hem ni har ser fram emot att få komma o hälsa på jullovet. Lilla jul kramar t er!

2014-11-27 @ 21:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Glad, social och sprallig.

RSS 2.0