13-16.7Resan till Stockholm blev kanon. Sköna dagar med god mat och trevligt sällskap samt väldigt mycket lycka i skoväg. Vi fick hjälp att packa ihop, städa och putsa ihop i lägenheten vilket var otroligt snällt. 
Nu är det dags för ny lägenhet och nya utmaningar. Ser fram emot hösten otroligt mycket, dock kommer jag sakna Stockholm förstås.

Sköna dagar

I tisdags hade jag och Marcus en superskön dag, besökte två olika stränder och gjorde en jättegod lunch med mamma och bara satt och filosoferade om livet. Igår var jag på en länk med Emma, det var så otroligt hett! Hann även med en sånglektion med Sonja och middag på Strampen med Emma och Sandra förrän jag började jobba. Idag skall jag läsa en ny bok jag köpte i Stockholm och bara njuta av vädret, helt okej att jobba kväll i detta pangväder. 

Weekend


I helgen har jag jobbat, Umgåts med fina människor, fått en överraskning av Marcus, sjungit på ett jättefint bröllop och planerat inredning till vår nya lya. Nu börjar en ny solig vecka, nästa helg är jag ledig. 

Inas kalas 17/7

 
 

Stockholm ❤️
Sommaren då den är som bäst

Veckan bjöd på ljuvligt väder! Jag har hunnit med jobb, Värlax liv med mamma, vara på Mässkär, en sangria-kväll med vänner, varit på sånglektion i Kronoby. Otroligt roligt att sjunga för Sonja efter ett halvårs paus. 
Nu avslutas veckan på bästa sätt nämligen med en minisemester. 

Njuter av sommarenPerfekt start på dagen

 

PIZZANIGHT

 

Kalas tisdag i Pörkenäs

 

En mysig måndag


1 juli - hipp hipp hurra för Sandra!

 
 

Om

Lizette

Glad, social och sprallig.