Fridayfriday

Ikväll blir det hockey för pojkarna (hörde jag Djurgården?) och jag & Nina skall satsa på myskväll. Trevlig kväll! ❤️

Förra helgen


Förra helgens fredag gjorde Marcus helt underbart god mat. Satt runt matbordet hela kvällen tillsammans med Macken och Emma och vred oss av skratt. På lördagen blev det utgång med Emma och Ellen, dansade och skickade snapchats till Sandra. Superkul helg. Älskar att ha besök här! :) 

Stockholm ❤️


Jag älskar Hammarbysjöstad, det är jättefint! Dit brukar vi promenera ner och storhandla, dessutom har de bra sushirestauranger längs gatorna.
Idag var jag på kvällspromenad med underbar musik i öronen och gick runt och kikade in i olika gym eftersom jag tänker ta gymkort men utbudet är enormt! 

Nu är det mys i soffan med Marcus, han kollar fotboll medan jag kollar Renées rubriker, imorgon får vi besök av Linus & Nina. Ser verkligen framemot de! :) 

Vår i luften


Weekend
Överlycklig tjej över att ha besök här.

Två härliga dagar i Vasa

Efter lite på en månad i underbara Stockholm var det dags att åka hemhem, bara mamma och pappa visste om det så det var roligt att överraska alla. Det blev massa kvalitetstid i form av pizzakväll med släkten, träffis med kompisar samt bara vara hemma och ligga i soffan. Superskönt! Jag hann även köpa en ny telefon så nu är det bloggdebut med den nya telefonen medan jag väntar att tvättmaskninen skall tvätta klart. 
Ikväll kommer världensbästa Emma hit, kommer bli skoj! 😊

Besök

I helgen hade vi besök, vi firade vändagen med att äta på Mårten Trotzig. Helt otroligt god mat! Vi hann även se Hundraåringen på bio och den rekommenderar jag varmt. Tack för en bra helg! :) 
 

Glad vändag! ❤️


I väntan på helgenWeekendFredagen bjöd på en underbar dag med träning, städning och sedan var det sitz på Bojan. Temat var "kom som en sång", det blev sångerna pokerface, black and yellow och hon har blommor i sitt hår. Superkul kväll med bra sällskap!


Igår var det shopping på schemat. Strövade i stan med största shoppingsuget på länge men kom hem tomhänt! De ni. 

På kvällen åkte vi till Sickla på bio. Då jag kom hem somnade jag i soffan som vanligt. Händer hela tiden. 
Snart skall vi promenera ner till Hammarbyhöjden och sedan pricka av de sista måsten för veckan! Ha en bra dag ❤️

8 februari
Idag är det Världensbästa pappas födelsedag! 🎉 Sänder grattishälsningar härifrån med massa hemlängtan. Hoppas du får en underbar dag! ❤️

Överraskning


Vårt hem är fyllt av ljus i olika former. Idag blev det ökning i Voluspa-samlingen då Macken kom hem med Pink Citron! Lycka på hög nivå. 

Glad onsdag!

Igår blev det Vapiano med 3 stycken härliga tjejer efter föreläsning. Idag är det 100% fokus på studierna men även långlänk som gäller. 


Ny energi


Helgen var underbar. Njöt av mammas och Mackens sällskap samt Yasuragi Hasseludden, både sällskapet och Spaet rekommenderas varmt. 
Efter en stressig vecka med mycket studier var det skönt att få må bra av varma källor samt ansiktsbehandling. På kvällen blev det 6 rätters Teppanyaki, hummer norimaki med tryffel hörde till den absoluta favoriten. 
Det blev mycket härliga stunder i helgen och skratt men även sömn så nu har jag laddat batterierna ordentligt. Tack för en 10 utav 10 helg! ❤️

Besök av Mamma


Det bästa med att bo i Stockholm är alla människor man träffar, äventyr man kan hitta på men även då man får besök hemifrån. Mamma är på besök den här helgen och det är verkligen underbart. På torsdag efter skolan mötte jag upp henne i stan för shopping. Har hittat massa fint både till vårt hem men även till mig själv. Utlovar att mamma och Marcus är bästa smakråden! Igår åt vi en jättegod middag vid Zink Grill och ikväll blir det Yasuragi Hasseludden Spa. 

Om

Lizette

Glad, social och sprallig.