I Will Be Here

Emma visade den här videon till mig idag. Fick rysningar längs ryggraden och tårarna rullade ner från kinderna. 
Så otroligt gripande.

Materiell lycka

 
 
 

Priscilla

Musikalen Priscilla var jättebra! Började med att fälla tårar av musik intron. De bjöds verkligen upp till hejdlösa skämt som fick en att skratta massor. Första delen var ruskigt rolig. Bra fredag minsann!


Torsdag

Har haft en jättebra dag i form av shopping och långlunch tillsammans med Ellen på drottningatan. Det var så otroligt roligt att se energiska Karamellen igen! Timmarna flög förbi av prat och skratt, sedan fortsatte vi att söka shoppinglyckan tills Marcus kom efter oss och vi åkte på rundtur för att se Elltsus skola och se var hon bor.
 
Ikväll har länk runt Hammarby sjöstad stått på schemat. Nu ligger jag med datorn på magen medan Macken pluggar inför tent. Jag får stå för kaffekokandet ikväll vilket inte är helt fel, känner mig som en äkta semesterfirare!
 

Sushi, bio och bra sällskap

Har haft två underbara dagar. I måndags bestod av träffis med Niko, Krille och Ellenkaramellen. Det blev Sushi på East och samkvem i Sture gallerian. I går satsade vi på Nacka forum, vilket ledde till sushi part 2. På kvällen åkte vi på Captain Phillips, första halvan såg jag med händerna framför ansiktet. Extra kryddad med tanke på att det är en sann historia. Rusikigt bra film, rekommenderas varmt!


I froze in time


Dags för Stockholm

Nu sitter jag och Marcus på planet. Förra veckan bestod av skola, jobb och träff med roliga människor. Jag skrev min första hemtent och "vanliga" tent i Hanken i veckan och sedan avslutades veckan med ultragod jaktmiddag och solsidan häng. Bästa söndagen på länge!
Nu byter vi skola, jobb och Vasa mot shopping, musikal och Stockholm. Dags för en veckas höstlov. Är så exalterad här på Norwegian planet. So long!


Veckans detaljer


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rockiga naglar till Show & Dinner, överraskningar från Stockholm och sedan har en ny bricka fått flytta hem. Woho!

Middag för fyra

I fredags blev jag och Macken bjudna på middag till Linus och Nina. Blev en toppen fredagskväll minsann och jag fick äntligen se ett Idolavsnitt. Skrattmusklerna värkte efter en härlig kväll med tre roliga människor.
 

Jaktdebut

Idag började jag min morgon med skogspromenad med bra sällskap. Inte helt fel faktiskt. Dessutom var marken täckt av snöflingor. Nu börjar vinterkänslan krypa fram, längtar till varm glögg, lugna kvällar och jul.

Hey ho, let's go

Nu är vi påväg mot Jeppis. Igår kom Marcus hem vilket var jätteroligt, hämtade upp honom på flygplatsen med fjärilar i magen. Nu har vi två roliga veckor framför oss med fågeljakt, träffis med kompisar, skola och sedan Stockholm! Det här blir bra det.


Söndagsbrunch

 
 

Lördagens sushiträff

Bästa Jenjen ♥

Bilder som får mig att le

 
 
 

Oktobermorot

Det har brunnit i knutarna på senaste tiden därför var en lång och skön sovmorgon underbart denna lördag. Vaknade av ett Stockholmssamtal som hälsade "godmorgon". 47 minuter sedan hade jag och Marcus förbättrat världen med skratt och roliga diskussioner. Om nio dagar befinner jag mig en hel vecka i underbara staden. Det kommer att bli euforiskt! Förutom att fånga dagen tillsammans med Macken tänkte jag även träffa Ellen och Felicia. Tänkte även hinna se musikalen Priscilla, har hört mycket om den och har höga förväntningar. 
Nu slutspurt för att sedan kunna checka ut med gott samvete 21 oktober. #kbk
 

Höst i all ära


Glasögonvisning & Karisma Show

 

I torsdags körde jag till Laihia för att gå glasögonvisning tillsammans med vackra människor, bland annat de snyggingarna som visas på bild här uppe. Superkul!
På fredag efter föreläsningen sprang jag till Studios för att bli fixad. Efteråt var det kvalitetstid med Emma och Sandra. 
Sedan var det dags för Karisma Show & Dinner på Strampen. På bild ser ni mig och Sulfen. 
Det blev toppen torsdag och fredag minsann med underbart fina glasögon, skor, smink, hår och fantastiska kläder! Nu har jag inspiration för fler inför hösten och vintern känns det som.

Nytt i bokhyllan

Att hitta efterlängtade boken Economita som jag bestämde mig att haffa direkt jag hörde talas om den samt även Kristin Kaspersens bok liggandes på sängen då man kommer hem från jobb är verkligen inte helt fel. 

I see your true colors

 
 
 

Summan av kardemumman av sex dagar

På torsdag umgicks jag med fina Linus och Nina. Min duktiga bror har äntligen kommit hem efter fem veckor jobb i Italien. På fredagen fick jag se Daniela och Sandra, mina jobbkompisar medan vi jobbade och tillslut Marcus. Livet kunde inte bli bättre! 
På lördagen var det tidig väckning för modevisning på Fondis. Det blev sminkning plus hårfixning på Hiushuone 42. Det blev två visningar och jag hann förälska mig i en härlig grön vinterjacka från Karisma.
På kvällen åkte vi ut till Värlax tillsammans med Macken. Där hade Linus och Nina ställt till med fest för 20 personer. Fick träffa deras underbara gäng. Det blev god mat, bra sällskap och dans. 
På söndag var Bonnie, Bianca och Mommo på besök hos oss. Mamma trixade middag och vi njöt av söndag. Hade en modellrepetition och sedan avslutade vi söndagen med bio tillsammans med en rad underbara människor. Satt i bio stolen och tjöt av skratt till "We're the Millers". 
På måndag var det föreläsning och träff med Jocki och Sara med Macken i spetsen. På kvällen bar det av till Jeppis och veckans första kalas, vi firade en Spiderman kille fyllde 3 år. Woho! 
 
På tisdag var det väckning klockan 04.25 och Macken åkte iväg till Stockholm. Det var kallt, tomt och mörkt på gatorna då jag körde hem från flygplatsen, men bra låtar på spotify gjorde min morgon. Det blev skola hela dagen tills kvällen då det blev veckans andra kalas. 
1 oktober betyder nämligen bara en sak - Söta Mellmans födelsedag! 
 

Everywhere

Senaste dagarna har jag bott i byxor, varmare tröjor, sjalar i olika färger och uppsatt hår. 
Dessutom har julen flyttat in i affärerna (och i mitt huvud men det säger jag inte högt).
 

Dancing through the fire

 Den här låten pumpas ur högtalaren då jag kör på brändöbron. Kan inte låta bli att sjunga med, sjukt bra låt.

Om

Lizette

Glad, social och sprallig.