Andas in julen


Älskar då julen flyttar in. Idag satt jag och bläddrade i tidningar som jag fått av världensbästa Macken. Hittar massor med fint och min julklappslista blir allt längre.. Snart börjar det bli dags att hitta de perfekta julklapparna till nära och kära, alltid lika roligt varje år.

En underbar tisdag


Idag efter en stycken hanken föreläsning mötte jag upp Ica. Det blev lunch på Strampen tillsammans med fina Jenny, Sandra och Ica! Helt super. Ikväll har jag druckit ingefära te - allt för att bli frisk tills de två kommande dagarna. Har även bakat toscarullor tillsammans med mamma, jag blev inspirerad av Strampens julbord. De får ni inte missa! 

Linus födelsedag - 23.11

I lördags firade vi fina Linus som blev 22 jordssnurr. 
❤️
Fick även träffa 3/6 ultra söta och busiga kusiner. På kvällen jobbade jag kväll och på morgonen blev jag väckt av sång och dans av ingen mindre än Zacke. Inte illa! :) 

Glad fredag!


Wohoo, äntligen fredag! I helgen skall jag jobba fredag och lördag, sitta på föreläsning och fira Linus. Dessutom har marken färgats vit, de ni. 

Hänt på senaste tiden


Haft myskväll med Emma och Sulf. Bättre tisdag kunde det inte bli. 
Efter fredagens kvällsföreläsning bjöd Linus och Macken på middag. Underbar överraskning tyckte jag och Nina. Toppen fredag minsann! 
Umgåts med underbara Marcus.
Bilat till Jakobstad och haft det skoj. 
Haft två timmars vinkväll tillsammans med fem underbara pinglor hos fotografen Sandra.

Musiktips

Tänkte uppmana er att lyssna på lite (fruktansvärt) bra musik, Bella och Felicia är otroligt duktiga. 
Här har vi Bellas nya videor i plural. Hon har jobbat superhårt! 
Här har vi Vasabandet The Heartbeat Bands nya låt som Feelisfelicia medverkar i. Kan inte sluta lyssna! :)

Måndag hela veckan

 

x


Härligt med länk i det här vädret:
Söndag

Igår jobbade jag på farsdagslunch därefter firade vi pappa.

Farsdag

 

En rolig lördag

Idag var det tidig väckning. Gatorna ekade tomt då jag körde genom stan, satte mig i frissa stolen redan kl 07.00, så skönt att få bli fixad. Sminket och håret gjorde Hiushuone 42. 
Dagen fortsatte med två modevisningar i form av brunch på Fondis. Så roligt att dessutom se kändisar på bruchen! :) Nu skall jag vila ögonen förrän jobb kallar. Have a good one! 

Kom och inspireras imorgon kl 11.30 & 14.00
Julfeelis

 
I söndags bjöd Nicke och Ida på första glöggen, så otroligt gott. Igår tackade jag "Ja" till ett julsånguppträdande. Nu vill jag bara ha december och jul i form av pepparkakor, doften av apelsin med nejlikor, sorlet av släkt och familj som blandas av julmusik i bakgrunden. Jul, jul strålande jul kom fort!

Vecka 43

Här kommer en drös av bilder från Stockholm:
 
 
Stockholm var underbart. Vi umgicks med kompisar, åt sushi 5/7 dagar, skrattade massor och njöt för fullt. 
Förstår varför alla trivs så himla bra i den ljuvliga staden. 

A little party never killed nobody

 
Igår firade vi söta Jennys födelsedag. Det var jättekul att träffa kompisar samt nya människor. Kändes nästan som om vi skulle ha befunnit oss mitt i augusti eftersom vi var så många samlade. Härlig nostalgi. Det blev en superbra kväll, dock sparade vi ollis tillsammans med Marcus och åkte hem för att ställa väckarklockan på 04.14. If you snooze - you loose :)

En bra vecka

Den här veckan har bestått av ny period med roliga kurser, kalas, kramar av Marcus, kompishäng med underbara människor och jobb. Imorgon står Jakobstad på agendan.


Utlåst

Igår råkade jag glömma hemnyckeln hemma så efter föreläsningen stod jag utanför dörren utlåst.. Som tur har jag snälla mommo som alltid ställer upp. Jag körde till Smedsby och blev bjuden på plättkalas. Inte helt fel med andra ord.


Om

Lizette

Glad, social och sprallig.