Stunder före man börjar jobba

Här sitter jag i skrivandes position. Fyra dagar kvar!

Bonnie 1 år

 
Idag är det ingen vanlig dag, nej idag är det underbara Bonnies 1 års dag! 
Gudmor hälsar många kramar

Inspiration


x

 Låten jag både vaknar och somnar till. 

Åbo

 
Första svängen denna månad vi var till Åbo var tillsammans med Mimmi, Kjell och Pappa och kollade samt lyssnade på The Boss nämligen Springsteen. Han var obeskrivligt bra. En sådan show och helt makalöst musikalisk konsert bjöd han på. Det var euforisk lycka att stå i publiken och sjunga med till hans låtar. 
Mina favoriter från konserten var absolut The River, Hungry heart och Ain't good enough for you. 
Andra gången var jag tillsammans med mamma. Bodde på hotell och njöt av tillvaron. Underbart.
På mindre än en månad har jag alltså varit två svängar till fina Åbo. Båda gångarna har jag blivit ruskigt förtjust i Finlands äldsta stad, skulle absolut kunna tänka mig att bo där om några år. 
Varje gång har vi stannat på Kristenesstads ABC både på tur och retur vägen, det blir fyra gånger på en måndag. Så K-stad kaffe har jag även hunnit med. Men nu skall jag hinna med att laga mig färdig - jobb står på schemat. So long!

Nya favoriter:


Sneakpeak

Min fina storebror överraskade mig med ett nytt iphoneskal. Han tyckte att ett kameraskal passade utmärkt till mig, det uppskattade jag verkligen - stormgillar det.


Den som väntar på något gott...

 
Just nu väntar jag på student dimensionen som är den 1 juni. Det kommer bli så otroligt roligt! 

What doesn't kill you, makes you stronger

 

Onödigt bra låt

 Just nu älskar jag den här låten. Den är repeat 24/7 i mitt huvud. 

Morsdag


It's all about the details


Dancing in the dark

Nu är vi påväg mot Åbo, första pausen är bakom oss och Bruce Springsteen pumpas ur högtalarna. Ikväll får vi höra mr Springsteen live!


<3


Summertime, and the livin' is easy

 

Lugn helg = bra helg

I fredags var jag på Amarillo tillsammans med familjen. Därefter kom Ellen till mig, vi for via Makuuni och hyrde en film. Vi gick på magkänsla och hyrde snyggaste killen på pärmen vi kunde hitta. Då vi kom hem till mig slutade det med att vi kollade Finlands hockey match. Mycket sevärd! Pratade mellan himmel och jord samt hade quality på hög nivå. Bättre fredag kunde jag inte få.
 
Igår var jag på dansuppvisningen Tai kon som min duktiga kusin Melvin var med i. Han har samma danslärare som jag har haft i fyra eller fem år då jag dansade i Arbis. Det var jätteroligt att se dansarna inta dansgolvet! Senare kom Mommo plus Zacke & Melvin till oss och på kvällen var det gym och jobb som gällde. 
Idag har söndagen passerat i ett lugnt tempo med gym och plugg på schemat. Har varit med mamma och skall snart byta bort myskläder för att möta upp Sara och Sandra, vi skall och heja på det randiga laget. 

Nytt i badrumsskåpet

Befann mig på Mary Kay party för någon vecka sedan. En skön ansiktsrengöring, kräm och foundation fick bli mina. Prövade även handkrämen så den måste jag haffa nästa gång eftersom den doftade förtjusande.
Och brunkrämen måste jag skryta på, rekommenderar den varmt. Enkel att placera och håller hela dagen!
 

Materiell lycka

Jag är dålig på att visa mina inköp här i bloggen men idag måste jag visa en sneakpeak i bilderna tre. Sprang in till Karisma och hittade den perfekta jackan. Jag valde färgen vit till sommaren. 

Maj kom med solsken

Valborg spenderades först hos Vera & Emma tillsammans med fina flickor, tyvärr har jag inte bild på oss alla men det var verkligen superkul! Därefter tog vi taxi till Rewell Center där Solarsky hölls. Solarsky levererade inte lika mycket som förra året men alltid roligt att träffa gamla bekanta ansikten. På 1 maj jobbade jag tillsammans med roliga människor. Körde hem med ett lika stort leende på läpparna som på den svartvita bilden, den här sommaren kommer bli ruskigt rolig kan jag redan förutspå. Att dessutom älskade maj är här är något jag är himla lycklig över. Ny månad och nya möjligheter!

VALBORG

Vappen kom och gick. Kika in senare så får ni se bilder! :) 

I turn the music up, I got my records on

Bästa covern någonsin samt finaste texten, perfekt kombination. Kan inte få nog. 
 

Om

Lizette

Glad, social och sprallig.