Den som väntar på något gott

Idag bokade vi resa så i augusti bär det av till Rimini med Emma och Sandra som resesällskap. Kommer bli helt otroligt. Vi kommer att få uppleva en ny stad tillsammans i fantasistiska Italien. Ser redan fram emot att umgås med tjejerna i en hel vecka och få en ordentlig dos av skratt, en massa viktiga pratstunder på hotellbalkongen och förstås d-vitamin. Även alla goda frukter till morgonmål som hotellet utlovade på recensionen på internet, sena nätter, bruna ben, långlänk vid stranden och mys tillsammans med mina underbara pinglor. Lyckan är total!

Villaliv då det är som bäst

I onsdags efter kalaset körde jag och Marcus ut till Värlax för lite villaliv. 

På torsdagen steg vi upp tidigt och fångade dagen med frukost på terrassen och njöt av solen, ljuvligt värre. 
Perfekt ledig förmiddag, efter några sol och simtimmar packade vi ihop och åkte tillbaka till Vasa för jobb. 

40 + 7

I torsdags blev det kalastime. Vi firade Noel och Sissis födelsedagar. Det bjöds på god mat, bra sällskap och rolig underhållning. Vädret var även det bästa, den här sommarkvällen kommer jag att blicka tillbaka till då det är 23 minus grader och januari. Njöt av varje minut! 

Jeppisdagar

Igår efter jobb for jag och duschade och körde fastfix, sedan plockade jag upp fina Jenny och vi tog siktet på Jakobstad. Vi mötte upp Macken vid Vitsippan och promenerade till Netti. Hade en superkul kväll tillsammans med roliga människor!


Om att ha det bra


Ellens födelsedags- och avskedsfest

I lördags efter jobbet svirade jag om till festoutfit, det vankades födelsedagsfest och avskedsfest i Västervik. Ellen hade ställt till superfint och fiilisen var på topp! När klockan slog ut-på-krog-tid skjutsade jag mina kompisar till stan och for hem för att öva det sista på söndagens sånger, packa och sova. Bra lördag!
 
 

Sommaren då den är som bäst

 
Förra veckans onsdag blev det kalas för moster Ina som fyllde år. Vi hade en underbar kväll på Värlax. 

Sånguppträdande

Igår fick jag äran att sjunga på både dop och bröllop. Det blev Kärleksvisan och Håll mitt hjärta. Efteråt tog jag siktet på Jeppis, så otroligt roligt att möta upp världensbästa Marcus.


Nail salon Lizettepinglan


Då Bianca var övernatten hade vi tjejkväll med manikyr och pedikyr samt parkhäng. 

Onsdagens bild:

 

Weekend

Förra helgen bestod av jobb och Jeppis besök. I lördags blev det AW i form av Strampenterass och filtar. På söndag var jag ledig, vi lunchade på Faros och kollade bio. 
Det blev ännu en superhelg som avslutades med väckning klockan 05.30 på måndagsmorgonen. If you snooze you loose!

Passiv båtsemester

Mina föräldrar och mina kusiners familj styrde kosan mot grannlandet på veckoslutet. Själv vinkade jag adjö men en lite kaffepaus hann jag med på Fairytale efter Sh'bam & Core passet, mycket gemytligt. 
Igår var det tillbaka igen, de hade med sig flera överraskningar och fina foton att visa mig.
Underbart med Sverige och snälla päron: 
Och vet ni vad? I år lever våra blommor! Helt klart vuxenpoäng, well done Pinglan. 

Jakobstad

 
I onsdags besökte jag den där härliga staden med feelis. Det blev Fäbodamiddag, kalas och Mässkärs bravader. 

Stuck on replay

 Jeppis bjöd på bra musiksmak, nu spelas dessa två underbara låtar 24/7.

Diamondskväll

 
I tisdags samlades vi tillsammans med flickorna hos Emma och fixade ihop middag. De var mycket framtids planer på tapeten. Emma, jag och Sandra fortsätter befinna oss i Finlandssoligaste stad medan vi fick reda på idag att Ellen skall börja på Handelshögskolan i Stockholm. Hipphipphurra, kommer minsann bli ett ruskigt bra år! 

Fredrikshamn

Förra helgen befann jag mig i Fredrikshamn på RUK-balen. Vi startade redan på fredagnatt klockan 23.30 och var framme 7-8 timmar senare. Lovar er att jag sov 99 % av resan, var dödstrött.
Lördagen spenderades i långklänning, det var jättekul. Fick se Sini Sabotage, kolla Spex, höra på tal, mingla på finska och lära känna nya trevliga människor.
På söndagen åkte vi till Kotka, solen gassade och vid stannade vi Meriniemi på lunch. Rekommenderar den restaurangen om någon har vägarna förbi. På kvällen rullade bussen hem mot Vasa.
Tack ni som gjorde min helg till en underbar helg, det blev minsann ett minne för livet.  
 

LYCKORUS

 
 

Family dinner

 
Det bästa med sommaren är att vi är samlade igen. 

Träffis med sommarpinglorna

 
Förra veckan mötte jag upp Emma och Sulf(en) för lunch. Energin och skratten bubblade!

Lovely weekend

En fantastiskt rolig helg i Fredrikshamn ligger nu bakom mig. Här är en sneakpeak på klänningen jag hade på RUK-balen:


Fredagskärlek

 

A day to remember

 

Pre work

Började min dag på bästa sätt nämligen med Bodyattack plus Core. Ikväll blir det jobb!

Gårdagen - 010712

 
1 Juli betyder bara en sak, kommer alltid att betyda - världensbästa Frillons födelsedag! Hurra hurra!
Jag vaknade upp och invigde mina nya skor (har visst fått ett nytt beroende, sjätte nya ballerinaparet för i sommar - hemska saker!)

Födelsedagspinglan nummer ett! 
Se nu! Slår allt. Feelisfelicia fixade och trixade. 

Fina Sandra och Ellen berättade om deras roliga Helsingfors weekend. Jag har fått ta del av den via foton, videon och historier via Whatsupp. Inte dåligt det heller!

Pavlova och födelsedagsbarnet.
Efter någon timme plockade mamma upp oss och vi for till världenshärligaste butik och prövade långklänningar tills helgens agenda. Fick super service och hittade en klänning på direkten. Nu ser jag fram emot helgen oerhört mycket.
Bra start på en ny veckan minsann, ikväll är det "inofficiell personalfest" som Strampeniterna styrt upp som gäller. Behöver jag nämna att sommar är bästa jag vet? :)

Söndagsbravader

Hade en superskön söndag, igen. Det blev en långsovmorgon, middag med fina människor och kaffe på Fairytale. Det kunde inte bli bättre avslut på en underbar helg som bestått av kompishäng, sena nätter, skratt och jobb. 
 

On my way

Helgen blev en toppen helg. Berättar mera senare för nu skall jag på kalas med mina pinglor. Later!
 

Om

Lizette

Glad, social och sprallig.