De tios dag

Igår var det en magisk dag, nämligen de tios dag! Umgicks med alla fina lucia kandidater samt luciamammor och pappor, projektledare samt ett helt mediateam samt många fler. Vi fick även träffa Nora Peltola som var Finlandslucia 2011.
Det var en otroligt spännande dag, på HBL:s sida finns det en video på alla oss tio kandidater (kan länka videon senare).
Igår fick vi dra vårt kandidatnummer, jag blev kandidatnummer 3!
Berättar mera angående luciakampanjen senare men kan skriva redan nu att de insamlade medlen som kommer in går till ofrivilligt ensamma äldrepersoner, vilket är ett väldigt viktigt och bra ändamål.

Då jag släckte lampan igår för att sedan sjunka in i den mjuka hotellsängen somnade jag väldigt snabbt.
Det var väckning 05.30, jag checkade ut från Simonkenttä och promenerade till järnvägsstation. Tur att jag tog morgontåget så jag hinner tillbaka till skolan. Idag är det musikalövning fram till klockan 18.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken spannande tid som vantar dig, du har verkligen haft stressiga dagar men ser att du njuter av det. Ha det bra, glom inte vila lite ocksa.

Svar: Tack Sissi! Det är roligt med mycket program :) Men idag tar jag det bara lungt, otroligt skönt. Hoppas ni har det bra :) Hälsa halloween pojkarna, de var jättefina! kram
Lizette Krooks

2012-11-01 @ 13:13:20
Postat av: Sissi

Later som du har en hektisk tid framover, kom ihag att ta det lite lugnt mellan varven ocksa...

Svar: Skall göra det! Tack för att du påminner mig, kram<3
Lizette Krooks

2012-11-02 @ 06:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Glad, social och sprallig.

RSS 2.0