santa lucia och dansuppvisning

Idag efter skolan susade jag till Brage gården, där vi delade ut pengarna som kom in från röstningen bl.a. Tusen tack igen till alla som röstade! :)
De var roligt, Brage är så himla fint och de kändes så bra att vara där igen. Tankarna spolades tillbaka och till momentet då vi stod på trappan och sjöng tillsammans med tärnorna. De var förmodligen bästa känslan, jag var så lycklig. Samma sak gällde då jag satt på hästen och vi tågade igenom stan. Lucia tiden var en sådan härlig tid, *once in a life time* - absolut.
Efter lite utdelning, prat och te fick jag en bok om Brage. Efter det hoppade jag på vespan och kryssade mig fram genom våra rutiga gator till Finska teatern där jag snabbt sminkade mig och lagade håret, satte på klänningen och började tagga med kompisarna inför dansuppvisningen.
När vi hade dansat klart, fick jag en fin ros av mina föräldrar. De satt i publiken tillsammans med Mommo och Kim.
Jag har även förberett mig inför liga säsongen som ni ser. Jag är lika glad som Inu är på bilden då jag ser den i plånboken, snart får jag sitta på peruspaikkan och se fotbollen flyga till höger och sen vänster samt sitta på händerna för att jag fryser. Hihi, can't wait!

Kommentarer
Postat av: Sissi

En cyber ros fran mig till dig oxa, duktiga Liz! Du har sa manga jarn i elden, glom inte vila emellan oxa. Kram och ha en bra dag!

2011-05-05 @ 05:48:35
Postat av: bella

vad kul att du kommer att fara på vps matcherna i sommar :) im in with you! hödu vad gör du på lördagen? smssa gärna mej då du har läst detta =) har pratat lite med emma&frillon också om vi skulle hitta på något, fara ut och äta eller something like that på kvällen! xxXxx

2011-05-05 @ 11:14:08
URL: http://www.isabella-bells.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Glad, social och sprallig.

RSS 2.0