22:10


my love for you will be forever.


You can count on me like 1, 2, 3

I'll be there and I can count on you like 4, 3, 2 and you'll be there
'cause that's what friends are supposed to do!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag har haft många mål och jag har även många visioner som jag skall lyckas med.
Några visioner jag hade då jag började sjuan i BGS:
  • Vara ordförande i elevkåren
  • Slippa in till Övis musiklinjen
  • Brages lucia
Och alla de har jag prickat av hittills. Alla mål har medfört otrolig lycka. Man blir alltid så glad då något händer som man har velat så länge. Då en dröm går i uppfyllelse!
Men visst kan inte alla drömmar gå i uppfyllelse, men de är bara nya tag och tänka positivt.
Just nu har jag några drömmar en av dem är bland annat att gå ut gymnasiet med bra vitsord och finfina minnen, jag har även en vision att göra dans slutarbetet i Kuula-institutet och få bra poäng i de med.
Jag vill även bli lycklig då jag blir stor, de är jag nog redan nu, men jag vill vara lika lycklig som jag är nu, då jag är till exempel 60 år.
Jag vill studera utomlands, jag vill få en bra utbildning som jag trivs med. Jag vill jobba inom psykologi, hälsokunskap, musik, dans och bland människor. Jag vill kunna ha en fast inkomst och ett socialt liv. Jag vill ha min familj och mina vänner runt omkring mej då jag blir stor, jag vill att vi har lika roligt som vi har nu. Och de kommer vi att ha, jag vet det. Inte sant? :)
Jag vill ha ett fint hus, ungefär huset som Noa bygger i the Nootebook. Huset skall helst vara nära havet.
De är några drömmar, vissa är kanske lite ytliga. Visst har jag mera visioner men de tänker jag inte skriva hit, de skulle bli ett långt inlägg. Men de är inget fel att drömma, jag älskar det och dagdrömmar ibland genom dagarna.

time square, rock'n'roll & Oscar

Time SQ var verkligen något i hästväg, vi log igenom hela gatan! En upplevelse, om ni frågar mig.
Efter vi gått ett tag svängde vi in till Hard Rock Café.


Nu är vi på hotellet igen med trötta fötter och ögon. Oscar galan rullar på tv:n! Alla har så vackra klänningar :)

mera bilder
Idag har vi hunnit med att vara uppe på toppen på Empire State Building, shoppat på Garment District, sett fina hus samt bilar och tillslut shoppat lite mera i Sohos fina kvarterer, därefter gick vi en snabbsväng via Chinatown. 

empire state building
Risin' up, straight to the top

So many times, it happens too fast 
You change your passion for glory 
Don't lose your grip on the dreams of the past 
You must fight just to keep them alive.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.


Jag älskar sommar. De är varmt, man blir brun, vattnet är varmt och man får äta grillmat och man byter ut allt svart i garderoben till alla möjliga regnbågensfärger. Bästa av allt är förstås sommarlovet som är nästan 3 månader. Underbar ljuvligt, ett energipiller man använder under hela långa vintern :) Bilden är från skriba lägret, de var huippu. Om vi skall prata om något roligt är alltid konfirmationsminnena en klassiker. I ♥ SUMMER!

Bon Appetit!


Gårdagens middag på italienska restaurangen iTrulli var underbar. Nu är de frukost dags!

gårdagens heaven stämpelI'm just saying.


27.2.2011Vad tycker ni om min nya header?
Jag tycker att duktiga Ida har gjort ett super jobb, once again. Tack vännen! ♥

new york, exakt som på film


Idag har vi åkt tunnelbana runt om i Manhattan. Vi har nästan lärt oss hur gröna, gula och röda linjen går.

Vi gick igenom securityn och hoppade på färgan till ön där Frihetsgudinnan stod och poserade. Visste ni att den har varit vit tidigare?

Denhär statyn tog ca 10 år att bygga och den sänktes från Frankrike som ett bevis på vänskap mellan länderna. Frihetsgudinnan är 46 m lång och den har skeppats från Frankrike till New York i 214 trälådor. Enligt mig har hon lite pondus.Efter stoppet vid Liberty Island åkte vi via Ellis Island, det är med en ö som skapades till största delen av schaktmassor som blev över när man byggde tunnelbanan. Museet öppnade år 1990.
Efter det åkte vi tillbaka och tog oss till Ground Zero som de heter nuförtiden som är en 6 ha stor grop där World Trade Center en gång stod. Bilden här nere ser ni där skyskraporna stod: 


Det här korset är rester från World Trade Center, de har flyttat det över gatan.

Den äldsta katolska kyrkan såg fin ut på utsidan..

Finland -> USA


Hello Kompisar! Igår klockan 6.00 finlänsds tid åkte vi ner till Helsingfors. Klockan 14.10 hoppade vi på flyget till NY och satt upp i luften i 9 h. De gick bra, jag kollade lite film samt läste igenom tidningar och en bok. När vi kom fram var klockan halv fem lokal tid och till hotellet sju tiden, då var de natt i Finland och de kändes men vi höll ögonen uppe och åt på hotellet en jättegod middag. När klockan var nio här stupade vi i säng för då var klockan 4.00 på lördagmorgon i Finlandia. Vi vaknade 8.00 AM, utvilade och redo för att möta NY påriktigt!


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


Lizettepinglan från vikinga som dansar på sin fritid sedan 11 år tillbaka. Om jag inte dansar, sjunger jag eller fotograferar gärna. Något annat som jag älskar är att förstås umgås med nära och kära. Som ni kanske har förstått här i bloggen :). Jag har bloggat sedan 2 år tillbaka och jag började med pinglan för att kunna spara min foton någonstan då jag tröttnade på bilddagboken. 
Jag har ett guldhjärta på tanden som jag lagade fast för 7 år sedan och i somrast hade jag bryten fot. De förvånar mej ännu hur de kunde gå så fel att skenbenet gick av pågrund av en spark i en Passhiid. Men där ser man!
Jag använder ofta konstiga ord då jag pratar, älskar att uttrycka mej med ord som inte folk använder vardagligen, de kan få vissa att rynka på näsan eller skratta till lite men efter ett tag hör jag dem använda samma ord som jag sa, hihi ganska sött! :) 
Jag tycker inte om potatismos i matväg, de är inte gott enligt mitt tycke. Däremot älskar jag asiatisk mat!
De var lite av mig i några punkter, just nu sitter jag i flyget påväg till USA.
Så det här är alltså ett tidinställt inlägg.. Men hoppas de är okej för det :)
puss och kram - inga barn!


(25)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 12 – Vackraste mannen jag vet.
Dag 13 – Min favorit film.
Dag 14 – En låt som får mig att gråta.


skoldagen i bilderpå beställning

Postat av:

Du lér på alla bilder vilket är vackert,så nu till frågan skulle inte du kunna ta en bild där du inte lér?

2011-02-20 @ 18:15:20
Svar: Tack ska du ha! :) Va roligt att du frågade efter en bild då jag inte visar tänderna.
Men de var faktiskt svårt att hitta en sådan bild från arkivet, men here you go. Här är en bild som jag inte fick le på.
Vi fixade och trixade lite före med hur jag skulle ha mungiporna, haha! :)

Hola gupas

Läget är underkontroll, har varit på en kaffe till min bästa granne här på vikingavägen. Vi pratade om allt och inget, skrattade och skvallrade. De är så underbart hur Emma kan få mig att skratta och jag har också lite talang att få henne att brista ut i skratt. Sandra skulle ha joinat men hon ligger hemma i feber. Stackarn!
De är så många som ligger i hög feber just nu, jag avskyr det. Kim ligger även under täcket och spelar ingen match ikväll, senast jag sa till honom var "hejdå älskling, hoppas du är frisk till 13 mars då jag är hemma igen."
Jag tror de inte blir någon Vps match ikväll och som de ser ut nu så ingen dansträning heller, eller vi får se hur schemat ser ut om någon timme. Har en hög med läxor samt en underbar bror hemma just nu. Dags för att mysa med honom!

soon honey, soon


Jag har resfeber ända ut i finger topparna. På fredag bär de av till staden som aldrig sover,
där kommer vi att njuta av staden NY i några dager och därefter hoppar vi på flyget till Florida för att stanna där.
Men nu är de bara en sak: jag.måste.hinna.packa!faddergalan

Idag ordnade vi från elevkårsstyrelsen Faddergalan i skolan, de var dit jag beställde de 200 bullarna här för några dagar sedan, jag skulle inte äta dem själv om ni tänkte det (så hungrig är jag inte). Vi från ettans och tvåans musikklass uppträdde samt en lärare och några av Belgiens utbyteseleverna. De gick riktigt bravur måste jag säga! Alla var otroligt duktiga, som vanligt :) Nu är jag på toppen humör och är fortfarande "hög" av all adrenalin som utsöndrades förrän jag sjöng solo partiet. Love it!

Förra året dansade jag och Janica på Faddergalan. 
Idag glömde jag hem kameran, tyvärr. Så inga photos tagna!


Nu skall jag slänga av klackisarna jag trippat runt på hela dagen, de känns faktiskt i fötterna men de var de värt. Helt klart. En sak är säkert: Jag kommer att somna med ett leende på läpparna ikväll men först, läxor!

Konsten att tagga ner!


Att vi ungdomar är bra på att stressa och känna prestationsångest är ingen hemlighet, eller faktum är att alla människor nuförtiden är ganska stressade, inte bara vi under 20 sträcket.

De är mycket man skall hinna med, man skall hinna gå i skola och få så bra betyg som möjligt, man skall hinna med sina hobbyn som är flera gånger i veckan (för min del dans), även hinna ha socialt umgäng som att vara med underbara kompisarna och gärna träffa pojkvännen. Kaffe på stan och vara uppdaterad om vad som kommit nytt inpå H&M är även bra om man skulle ha koll på. På samma gång är de viktigt att man är närvarande på alla timmar man har i skolan och förstås elevkårsmötena. Man skall även hinna kika in lite bloggar och kolla lite facebook statusar. Att inte plugga för mycket och inte för lite, inte missa solsidan och gå igenom alla mail samt svara på sms och missade samtal. Sedan dendär 2,5 h dansträningen och lite barngymppa och dancemix så har vi summan ganska klart.

Tja de här kanske inte låter så jobbigt men att ha minutschema först i veckor som sedan övergår till månader blir stressande till slut. Alla har förstås sitt och alla är lite stressade ibland. Men jag har kommit på efter några års stress erfarenhet att de inte löns att stressa runt i livet som en galning, man vinner inget på det (något annat blir ofta lidande) och man mår inte bra utav det.
Man måste lära sig att prioritera saker och tänka vad som är bäst samt vad man själv mår bra av. Ta ett djupt andetag och tänka positivt helt enkelt. Sov ordentligt och ta inte för mycket på dej, då menar jag med skolan, hobbyn, ja ALLT! För de finns ju inget bättre än att sjunka ner i soffan med en filt, bra sällskap och en film som snurrar framför ögonen. För mig är de åtminstonen avkoppling!

En klok människa sa att man inte behöver vara bra på allt och vara överallt, man är bra som man är.
Så skall jag börja tänka nu framöver! Håller ni med mej, kompisar? :)

m-u-m-m-a

Idag gjorde mamma de Pernilla Wahlgren gjorde igår, nämligen en tigerkladdkaka. Den var gudomlig i hästlängder, jag kommer att drömma om den inatt. De är bra med vardagslyx och en mamma som kan baka. Receptet hittar ni här!

bölle på luffen

Igår hittade jag Kim i köket sovande, de var så sött att jag sprang efter kameran och började fotografera lite.

nytt på halsen

Nyaste Escada parfymen doftar ljuvligt. De lyckas alltid skapa en söt och fräsch doft i en och samma flaska.
En ny favorit helt enkelt!

favorit i repris.


*


gårdagens bravader

Igår kunde inte jag och blondinerna hålla oss för skratt, vi fick skrattattack på futsalmatchen.
Ännu en rolig match gick till historia.
Efter matchen agerade Kim lite taxikuski och jag satt brevid. Sedan åkte vi till Camilla och Linn och åt goda Cupcakes, efter det tänkte vi fara på bio men när vi åkte förbi mommo ångrade vi oss så vi svängde in till henne och hon blev riktigt överraskad.

Vi kollade melodifestivalen och pratade, passligt till gaygalan hoppade vi i bilen och åkte mot vikingavägen.
Idag har jag redan varit på barngymppa och nu skall jag försöka få något gjort, har massor att göra tills resan.
Vi åker nämligen på fredag. Och, ja, jag har lite resfeber redan :)

16:01

Ni har frågat efter "de nya håret" and here it is, klänningen är även ny från Thai. Hope you like it! :)
Idag har vi haft dans i 2,5 timmar. Äntligen fått den tredje dansen klar, here we come Åbo!
Nu skall vi efter Sandra och Emma och därefter till Botniahallen för att se på lite futsalmatcher. Smell you later!

dont cry out, cease fire !

Ikväll skall de nya håret invigas, jag är nämligen nöjd.
Fredagen till ära kommer att spenderas tillsammans med fem stycken glada tjejer, ser fram emot de.
Må väl! XX

smells like heaven.


cut it

Imorgon skall de kapas av några centimeter av mitt hår och lite slingor i sättas för att få lite "liv" i håret. Äntligen!
Men nu funderar jag om jag skall göra något annat också, typ klippa pannlugg eller raka på sidan?
Klippa September frisyr eller kanske en fin Anne page?
Haha, ja jag vet inte. Får se vad som händer imorgon. Några förslag?

saldot för idag.

Penkkis var roligt. Vi måste krypa på golvet, dansa och göra olika charader, hoppa upp och ner, sjunga medan Abina gav poäng. De hade varit kreativa och de fick faktiskt oss att känna oss som små, små mullar. Något som var särskilt kul var hinderbanan som jag och Ellen råkade ut för med benet fast binda tillsammans. Hups!

sommar, jag älskar dej.


bänkskruddardagen

Idag är det Penkkis! Blir spännande att se vad Abi:na har hittat på och vad de är utklädda till.
(Bilden är från förra året)

i-d-o-l

I söndags hoppade vi i bilen tillsammans med Linus, Nina och Kim. Vi körde till Jeppis med x3m som sällskap.

statusuppdatering.

Att gå till danssalarna i 21 minus grader var behagligare än jag trodde, jag fick faktiskt varmt där ett tag eftersom jag var så påpyltad med varma kläder. Efter en träning, hade jag ännu lite varmare.
Efter en dusch och en kakbit mår jag bättre än bra och redo för lite One three hill maraton.
Förövrigt fick jag äntligen beställt en frissa tid till mej idag, även 200 stycken bullar från Othello. Hej bara!

min lördag

I lördags steg jag upp klockan nio i Närpes, de blev handling och sedan bakade jag och Carina en tårta till släktkalaset, vi firade nämligen Kim igen i Närpes.
Jag vågar nästan börja påstå att jag kan baka gräddtårta, men jag är inte säker ännu riktigt.. Hur som haver är de roligt!
Efter kalas och lite film tittande hoppade vi i bilen med min bf och vi drog iväg till Vasa. Kim skjutsade mig till Vasklot och jag plingade på hos Emmi. Där möttes jag av sex stycken pinglor. De blev jättegod mat (jag som redan var mätt), fin efterrätt som Emi hade satsat fyra hela timmar på (grymt gott), höga skratt och till slut lite One three hill skådning. De är en bra serie kom vi på, jag lånade hem en dvd så den skall jag se då jag hinner.
Tack och bock för lördagen, den var amazing. Sånt behövs!

it's time to chill

Veckan har börjat ovanligt stressigt faktiskt.
Telefonsamtal skall ringas, läxor skall läsas, träningar skall dansas, naglar lackas (höhö) and so on.
Nu skall jag äntligen få ta de lite lungt och få lugna ner min puls lite, jag skall slänga mig i massagestolen och läsa Elle.
På tal om Elle. Igår fick jag ett års prenumeration av snälla mamma till vändagspresent. Hon hade en extra baktanke med det hela och de var att den kommer att ramla ner i postlådan varje måndad på finska. Så nu kommer jag att lära mig majoritetsspråket ännu bättre (hoppas vi på) och få läsa om kändisar, mode och allt annat i en och samma smäll. Bra va?


sneak peak

Igår var vi som sagt på Idol i Jakobstad, de var helt fantastiskt duktiga och mitt leende slocknade inte under hela konserten. Helt huippu alltså, här nere ser ni ett litet smakprov på en bild som jag tog nere. De är ofc snygga Elin som rockar till det:

Jag lovar att visa mer bilder, men först skall jag fira lite valentine´s day. Puss!

hapiness in a bag

Glad vändag mina vänner! ♥
Hoppas ni får en underbar dag och får kramas mycket.

dags för idol i jakobstad!


Dagen till ära steg jag upp ultra tidigt och for med Emma till Silveria för att dra barngymppa.
Nu är jag nyduschad, ombytt och fixad. Dags för idol - vad jag har väntat!!
Är otroligt taggad, hoppas de är lika bra in real life! :)


Love at first sight

Lady Gaga med stort L släppte igår sin nya singel, nämligen "born this way". Vad tycker ni?
Jag tycker att de är en typisk klockren partylåt. Tummen upp!

friday i'm in love

Idag skall jag leka supportande fotbolls flickvän, jag skall nämligen på Vps - Tamu matchen som börjar om 40minuter.
Jag går självklart inte ensam, utom tar Emma och Sandra (tyvärr blev Finkki sjukling, annars skulle hon fått följa med) i handen och går in i Botnia Hallen och sätter oss på platserna vi alltid brukar sitta på och tittar och bedömer vem som har finaste fotisskor på plan och vem som spelar bäst och vem som gör de finaste eller kanske tillochmed de fulaste tacklingarna!

Efter matchen bär de av till tomaternas stad, där jag skall stanna en natt eftersom imorgon är det släktkalas på G för min BF. Efter det hem till landets soligaste stad och ha tyttöilta med mina girls :)

+/-


I throw my hands up in the air sometimes

Kom just från en dancemix träning, idag gjorde vi en koreografi till dynamite som är Taio Cruz låt.
Flickorna var jätteduktiga trots dansen var snabb, tio plus! Dock glömde jag kvar min flaska och benskyddet i Vikingaskola efter dansen, nu måste jag hämta den imorgon på morgonen.. Fy Lizzon!
Nu skall jag byta ut träningskläder mot nya fräscha träningskläder för ikväll skall vi nämligen till gymmet tillsammans med några fina tjejer. Ser fram emot de :)
Update: Att först leda en danstimme med Emmi, sedan powerwalka till gymmet och där möta upp 3 glada tjejer med fullenergi för sedan ha spinning i 30 minuter och avsluta hela träningen med bodypump i 45 minuter. Hoppas de känns imorgon att jag tränat, älskar feelisen utav att ha träningsvärk (läs: limin).

be yourself everyone else is already taken


jag fungerar inte utan dig

Min pojkvän älskar att överraska människor han bryr sig om. Särskilt mig värker de som. Redan efter andra dejten, råkade han cykla till Vikinga utan jag visste om de och ringde att jag skulle komma ut och se på stjärnorna för de var så vackra den kvällen, när jag kom ut stod han utanför dörren och vinkade. De stör mig inte att han lite skämmer bort mig med sina överraskningar, inte alls, jag tycker de är romantiskt då han får sina gulliga surprise idéer. Han skiner upp då jag blir förvånad och ser på mig och skrattar lite.
Igår fick jag denna "Endless love"-rosen. Och gissa om jag inte blev lika förvånad idag, som de andra gångerna?

kalas i bilder


I tisdags hade vi kalas för pappa, jag hade så bråttom att jag bara hann plåta några foton. Resultatet ser ni här ovanför och tyvärr hann inte mommo, fammo och Bölle med på bild - men de kommer nya gånger.
De var en rolig kväll och en bra träning också för den delen.
Idag har jag powerwalkat och sysslat med skolarbeten, samt of course my horse dansat!

NEW IN

Har inte köpt ett klädesplagg på ungefär två månader så igår då jag råkade springa in till Gina Tricot fyndade jag den här jordnära tröjan. Fint, tänkte jag och sprang till kassan. Nu har jag nytröja och redo för en ny skoldag!

daddy cool

Idag fyller min älskade pappa år. Vi firar honom med kalas här hemma, inväntar fin främmande just nu :)
Efter kalaset skall jag på träning. Ha en bra kväll!

don't forget to fly


cleaning lady

Chill stod de på schemat men jag gjorde ett "måste" istället och städade hela rummet. När jag väl var på gång rev jag ut hela min garderob och började från roten. Som tur hade jag med mig min högra hand, nämligen Eros Ramazzotti.

min favorit just nu:


only for you

Postat av:

kan du lägga upp hel bild på din outfit så är du snäll!

2011-02-06 @ 21:24:23
Svar: Nemas Problemas, här kommer söndagens outfit:

nya period - nya möjligheter


Jag böt ut Satsuma body lotion från Body Shop till en variant Norwegian Formula. Nej, jag har inte ännu ångrat mej ännu.
Har just slutat min dag, skönt. Nu skall jag chilla efter en stressig dag som bestått av skola och träning. Började en ny period idag och har även denna period 7 kurser, som alla råkar vara läsämnen.
Hej 8.15-16 skoldagar once again, men de är helt okej - jag har blivit van :)

grönt är skönt

Igår låg vi på golvet och skrattade så vi fick ont i magen. Den känslan är en av den bästa i hela världen, jag lovar.

I only want to see you bathing in the purple rain

Var till Amarillo med familjen, sedan hem till Nina och Linus för att kolla Solsidan. Nämnde jag att denhär söndagen är bra?

*

(Jag är lika kär i Grey's som Meredith är i sin snygging)Making pancakes with my homies

Barndans 9-oo-10.oo [x]
Emma och Sandra kom över just och vi gjorde brunch, den bestod av pannkakor med nutella - helt otroligt mumma.
Igår hade vi en huippu kväll, igen. Jag umgicks med Emmi, Frillon, Pemp och Lycke.
Nu skall vi vrida upp mysfaktorn med tjejerna och kolla film! Plötsligt älskar jag söndagar :)

last night

Kan inte sluta förundra mig över vilken toppen kväll de blev igår. Bowling är helt fantastiskt och sällskapet lika så.
Tiden rann iväg och vi kastade klot efter klot. Här bjuder jag på några godingar, hoppas ni gillar:

Back in business!

Gårdagen var huippu, berättar mera om den senare. Idag är det dags för träning.
Det skall bli roligt att dansa igen efter veckors uppehåll.
Dagen till ära kommer att bjuda på 2,5h dans på hög nivå - love it! Smell u later :)

dags att kasta klotJag har på mig min favorit topp från Michael Kors. Black is always black!
Ikväll kommer vi att fira födelsedagsbarnet som fyller 19 år idag genom att fara och bowla med Nina och Linus.
Blir spännande att se vem som vinner! Ha en bra kväll kompisar :)

x


how to make a jordgubbstårta
Resultatet som ni ser på bilden är långt från färdigt, eller okej, lite finputsning med grädden så de blir mera jämt och sedan imorgon sätter jag på amerikanska pastiller.
Sedan får jag hålla tummarna att Vps killarna gillar "mega-tårtan", som Kim kallar den! :)

Did you give the world some love today?


Min dag har hittills bestått av skola och dans, fullt ös liksom! Nu sitter jag hos Kim, som ni ser på bilden. Vi har just skrivit köplista. Vi skall iväg och shoppa tårt-ingridienser till Citymarket. Imorgon fyller nämligen fotbollsgalna Bölle 19 år och vi skall baka tåra så han får ta med till träningen. Ritual är ritual!
Återkommer senare ikväll, XX

soon baby, soon.


a million miles away

Jag och Fiona gjorde vårt tyskaprojekt idag, de vill säga film hemma hos henne. Vi tog rubriken "Lieblingsessen". De har varit så bra i tyskan då vi bara har haft ett prov denhär perioden och sedan som andra prov fick vi göra tysk film där vi skulle prata tyska non-stop. Jag har gjort en film tillsammans med Fanny och Ida som handlar om att resa och en film med Fiona om mat. Bra saker!
Idag skrev jag även de sista provet för denna period. De kändes så skönt att jag ville jubla, nu är jag läxfri (vad jag vet?) till måndagen. Nice! Jag har inte gjort något annat än suttit med näsan i olika böcker - i över en vecka.
För att inte nämna gårdagen då jag satt 8 h i sträck och efter de andades jag psykologi.
Mötte upp Emma och Jossan på Spices på eftermiddagen.
Vi åt middag där och sedan traskade vi på Vaasan telinetaiturit skolning.
Efter skolningen gick jag till dansen. Nu är jag hemma efter en lång dag och kollar på Sveriges mästerkock.
Sovmorgon imorgon känns heller inte helt fel. Puss och kram - inga barn!

min kärlek

Jag och Kim firar 8 underbara månader tillsammans idag.

lay a whisper, on my pillow.

For till skolan och skrev prov och sedan en snabb visit till Vasa gymnasium, hade aldrig varit där tidigare och de var så mysigt! Åh, alla-känner-alla-stämning. After tog jag Emma i handen och gick på lunch. Prima skinka!

Om

Lizette

Glad, social och sprallig.