Lucia kröningen

Idag steg jag upp tidigt, lockade håret. Jag blev missnöjd och sprang i duschen och tvättade håret, fönade de torrt och sedan lockade jag om håret igen. Efter de klädde jag på mig vita kläder och mamma skjutsade mej och Emma till brage gården. Där åt vi risgrynsgröt med lucia-gänget. Efter de sjöng vi upp och sedan gick vi upp på vinden för att byta om.

Hela lucia-gänget, vi sjöng bara en sång där ute för de var kallt.
Mamma och Monki var glada
Anna-Carin och Jonathan överraskade mej med att sitta på framraden med präonen och Ina & Robban. Visste inte att båda mostrarna skulle komma och blev jätteglad då jag kom in!
Underbart söta Bianca var förstås med.
Linus, Nina, jag och Mamma
Mamma, jag och pappa
Min prins var också på plats
Även prinsens bästa vän visade närvaro. Här tog vi en halv family bild (OBS; Frillon saknas!)
Fammo och Mommo satt även på främsta raden och kollade.
Kröningen gick bra och jag fick ett väldigt fint smycke av Brage. Efter vi hade lussat vid Brage-gården for vi till Dammbrunnen och gick vid olika åldrings avdelningar, sen for vi till Roparnäs där vi fortsatte lussa. De blev en lång dag med sång och dikter hela dagen. Man såg verkligen hur gamla människor tyckte om då vi kom och lussade för dem och jag var inte ända som hade tårar i ögonen. En gammal dam var jättesöt, hon gav mig en kotte och tandpetare och sa:
"De här är lucialle" :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fina bilder, du och Emma va super fina! JAg sag manga bilder i VBL sa jag har suttit och njutit av dem en stund. Ha en bra vecka nu da ni lussar runt i stan, spara nagra lusse bullar till oss:) vi e sa snala pa dem och jag hittar inte jast har sa kan inte baka. Du har annu ngra dagar pa dig om du beh nat skillt fr Kina, sand mig lista:)

2010-12-13 @ 04:50:30
Postat av: Sara

vilken fin lucia! :)

2010-12-13 @ 14:53:18
URL: http://alexandrasara.blogg.se/
Postat av: emmi

din jacka du har här ser så mysig ut... varifrån är den? vilken butik?

2011-02-25 @ 16:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Glad, social och sprallig.

RSS 2.0