välkomnar hösten med öppna armar


tea & sandra time

Ikväll efter läxläsningen kom min favorit Frillon hit. Så skönt att bara sitta och prata! :)

(Tj 134)

I fredags svor Linus och många andra mili-pojkar faneden i Jakobstad. Nu kära läsare, nu sover vi tryggt om natten!

Villavslutning

Igår for vi först till Flax Flax Wärlax och hälsade på Päronen efter de styrde vi gröna maskninen mot Närpes.
Vi for till Jackes villa nästan direkt och där vid 1900 tiden började de komma folk.
De blev en lyckad kväll och de var ganska mycket (okända för min del då) folk så kul att lära känna nya människor.
Vi badade bastu tunna, körde sång-runda, åt grillmat och såg på några raketer. Typ sånt man gör på villavslutning !
Jag & Kim
Idag har vi varit och städat, hjälpt till och då vi var klara skrattade jag nästan halvt ihjäl mej åt pojkarna. Fy vilken bra humår! Haha, dog nästan av alla skämt.
5 poäng till den som gissar vad Kim gör på fritiden!

dancing queens

Nu skall jag fösöka göra mig kortfattig för I'm in a bit of a hurry!
Igår var det Åminne. Vi samlades alla tjejer hos Fionas och sen gick vi ner till gamla busstationen och hoppade på bussen, som börjar bli en vana då de kommer till Malaxkvällar. Åminne avslutningen var helt okej, jätteroligt att träffa en massa kompisar och bekanta. Vi stod halva kvällen på dansgolvet och dansade. De var kulkul!
Snälla Kim skjutsade hem mig tidigare för jag fick ont i foten, då jag kom hem var den vacker Thailands blå och rätt uppsvullen. Synd att jag inte hann knäppa en bild fellas :) Nu känns foten mycket bättre de var förmodligen efter alla hopp och dans. Men som tur blir de bara bättre för var dag som går och desto mer jag "gymppar" den desto bättre mår den. Så Åminne var slutligen helt perfekt! :)
Här kommer telefonbilder:
1. Emmi underbara
2. J & E
3. Lizzon Kizzon eller "Killon" som Frillon säger
4. Söta Sandra och Emma
Min telefon dog sen så jag kunde inte ta mera photos. Tyvärr.
Nu skall jag i duschen och sen packa!

vi kör på en florida bild, dagen till ära

Idag for jag till skolan med 5 timmars sömn i bakfickan. Då klockan slog 1430 hurrade jag och Ellenkaramellen att de blev helg och sen mötte jag upp Bella, Emma och Fiona i stan. De blev häng och sen repee vi helt.. Haha nytt favoritord där! Ibland är finska ord roligare och beskriver mera än svenska (då pratar jag om de finska ord jag förstår..)
De blev shopping once again, blev en halsduk rikare och föntershoppade två (2) par hög(!)klackade skor.
Nu skall jag fösöka bli pigg och trycka all musik i huset på ON. Jag återkommer!

432!

Varje gång jag ser på besöksstatistiken får jag mungiporna upp till öronen. De förgyller min vardag! Igår blev de besöksrekord (igen). Ni är u-n-d-e-r-b-a-r-a!

*


Det som inte dödar dig, gör dig starkare

Idag hade jag hål x 2 eftesom sång har flyttats till en lördag. Började 11.45 och de var ruskigt skönt att ligga i sängen och bara dra sig. Precis som på helgen. Åh, va bra skolstarten har börjat hittills kompisar!
Dagen fortsatte sen efter jag dragit mig en stund med lunch tillsammas med mina ultra homies, de vill säga Sandra, Emma och Bella.
Sen till skolan och ha timmar och efteråt gick vi på stan med Frillon, Fiona, Emmi och Steffi. Fjantade oss rejält. Efter de var de sista Ungdomsfullmäktige möte för i år. Kommer att kännas ganska konstigt att inte träffa gänget varje månad.
Tss, en bild på oss.
Hur som haver, nu skall jag full fart, en miljon kilometer i timmen, checka ut! Later0

sovmorgongamla vimmel bilder

nu står dans på schemat.

SOMEONE TOLD ME


Never give up on something you can't go a day without thinking about!

ungefär som ett hejdå

Idag efter maten for jag, Palle och Emma till Bgs, där vi skulle ha Årsmöte. De blev riktigt lyckat och roligt att stå framför alla igen. Berättade lite om förra året som blev hyfsat bra. Iina blev fram röstad som ordförande i Borgare. De röstades även fram en styrelse och jag tror de kommer att vara ett sjukt bra gäng. Lycka till, säger jag! :) Minns själv hur glad jag blev då jag blev vald till ordförande, läs om de här!
Här är min honey och jag i väntan på att ha möte!

bara för att.

De råder musikal här hemma. Just nu har jag datorn som publik och "Total Eclypse of the heart" - lyricsen framför mig.
Är på toppen humör för att jag klarade av en hel dans timme, typ. De tar sig, sa gumman. Nu skall jag göra de sista inför imorgon, de kliar redan i fingrarna!

me and my bike

Igår var jag ut på vift med min cykel. Idag cyklade jag också till skolan, sedan fick jag sällskap hem av Julia :) De är såå kul att kunna cykla nu pånytt. Om jag skall vara ärlig så varje gång jag börjar trampa påminner de mig om Midsommar då vi cyklade från Dragnäsbäck till Karparö och sen till Vasklot och slutligen hem till hem ljuva hem, Vikinga.
Haha, de var en fin kväll!

jag bara måste..

..visa er 2 låtar:

1) Lady Antebellum - Need You Now

2) Jay Sean feat. Nicki Minaj - 2012


jag blev ett måndagsbarn

Igår gick jag nöjd och sova, var glad över att jag hade sovmorgon imorse. Men "dumpäro" (som en av mina bästa vänner skulle sagt) som jag var ställde jag alarmet på 06.30 som alltid. Haha, så imorse tjöt Baby, are you down down down, doooown igång -.-
De blev shopping idag på hål-timmen eller först lite läxor med sedan gick jag, Emmi och Mirjam på stan. Träffade även Kim sedan och han valde Body butter smak med mig.
Slutade skolan där vid 16 tiden, då min dans började. Körde snabbt som tusan till danssalarna och bytte om för jag skulle bestämt vara med idag! Sprang upp till tredje våningen och förstod ingenting förrän jag såg alla balett-dräkter, tossor och jazzbyxor på borden. Jaja, de var shopping dag som gällde. Tyvärr hade jag allt från dräkt till tossor så de var bara ner tillbaka i omklädningsrummet och sen sätta sig på lilla röda och åka hem. Haha, så kan de gå om man inte läser sina e-mail. De skall jag nog börja göra från och med NU! :)

"du ska inte tro.."

Jaja, idag var vi till Fammos villa med Mamma, Linus och Nina. Mötte upp Pappa där som for med båt till Vallgrund, han bytte båt och vi bar helt enkelt lite båtar. När vi kom hem har jag suttit med läxor, gjort dem om och om igen så de skall fastna ungefär. Luppe har åkt iväg nu igen, synd att jag bara hann se L&N en dag.. Men som tur kommer vi att träffas nästa helg :)
Ikväll har Kim varit här. Vi fortsatte med mina läxor, haha de är mycket läxläsning nuförtiden hörni. Sedan lärde han mig spela munspel. Han var förstås kung på Idas sommarvisa! Nu skall jag lära mig den med. Vill, vill kunna!
De var jättekul, men ganska svårt. Men tror att jag skall springa och köpa ett munspel till stan imorgon :)

Lizzon talar ut

Idag får jag ta bort kryckorna på som jag har kryckat på sedan måndag. Eller igår tog jag egentligen bort dem, de är rätt störande. Som tur slipper jag dem nu :)
De tar fortfarande sjukt att gå på foten och den är jätte styv så jag kan inte röra den så mycket.. Men om 2 veckor borde allt som heter sjukt vara borta och jag kan gå på den fullt normalt. Jag tror de kommer att vara en amazing känsla att inte behöva ha värk. För om jag drar minnet tillbaka har jag nog värkt mycket! I början var de värst, särskillt skriba lägret då de gäller värken. Jag sovde nästan bara eftersom allt bara var paha. Men som tur är de över och nu tar de bara lite sjukt! :)
Denhär bilden är tagen 18 juli då jag fick gipset, jag minns fortfarande vilken äcklig känsla jag hade den natten.
Jag minns att jag grät mej till sömns och ända vad som klingade i huvudet "dit for den sommaren". Jag såg inget ljus i tunneln helt enkelt. Usch jag ryser då jag tänker på de nu. I 3 dagar grät jag.
Rockperry fredagen var nästan värst eftersom alla var där och jag kunde inte fara eftersom jag hade ett paket på foten.. Men allt vände på Lördagen eftersom jag for till stranden och kom på att jag kan faktiskt vara på beachen trots jag hade foten, sedan på lördag kväll kunde jag faktiskt fara på RP i 2 h och de var jättekul! Nästa dag blev vi konfirmerade och de gick nog riktigt hyvens de med.
Då jag fick börja stöda på foten lite gick allt som vanligt och då hade de gått 4 veckor så då var värken inte lika stor heller. Båtsemestern gick jättebra och man kunde shoppa mycket, tihi.
Allt går om man vill! Det är bara att gilla läget.
Som tur har jag haft underbara människor som har tröstat mig, hjälpt mig och peppat mig. Utan dem skulle de inte gått lika bra som de gjort! ♥

fire burning on the dance floor

Favoriter just nu:girls night


3

Kvällen till ära har jag tagit på mig ett par chinos från resteröds, en topp från Rut m.fl och kofta från Kappahl.
Samt smycken. Vackert så?
Nu drar jag till Emmas, där vankas de tjejkväll med 7 underbara flickor!


villa liv, vi älskar de

Hej hej hemskt mycket hej!
Det är helg. Skolveckan är slut och två dagar ledigt, woho. Vi kom på världens spontanaste idé just så nu har vi packat ihop våra grejer och nästa destination är Sandras villa.
Nu skall lilla röda tankas och bikinin fram. Tar med system så om ni har tur kanske ni får se några bilder..
Här är bilder från maj då vi var med Hanna, Emma, Sandra och jag till villan:

movie time


mobilblogg

Kaffen med Bellsi blev flyttade tills imorgon, istället blev de wayne's med Ellen, Emmi, Frida, Emma och  Sandra. Anton joinade oss en stund. De blev snack, höga skratt och vanilla latte ute i solen! Kul kul, nu har vi planer :)
Ikväll kommer Emp och Frillon hit, då skall vi ta igen vad vi har missat på 2 dagar.
Annars idag vaknade jag 06.30, hade egentligen sovmorgon till 11.45 pga av läraren var sjuk. Hoppsan.
Men de gick bra! Hade först musik själva med musikgruppen och sedan gick vi på stan med Mirjam och Emmi, hittade även Hetti, Evelina och Julia med. Mirjam var jätterolig till en kassa tant, men de lämnar vi utanför bloggen för jag har läxor (..skyller vi på)!

Black and White Conversion

Go'morgon. Stigit upp ur sängen just och just, kan vi säga.
Idag är de skola som gäller, efter kaffe med min vän sensuella bella!

vad menar du med bildkvalité?


Bättre sent än aldrig

Jag lovade ju er för ett tag sedan att jag skulle sätta upp provslutarbetet som vi jobbade hårt med. Och här är det, enjoy eller något liknande :)

LOST!
Koreograf: Janica
Dansare: Janica & Jag

De tar sig

Jag försöker lära mig att ladda upp ett videoklipp på youtube, de låter kanske busenkelt men då de kommer till sånthär blir jag trött men skall försöka vidare nu, inte ge mig!

en försenad grattiskram och lite info

Hann inte på riktiga dagen, tyvärr. Men de är nu därför jag slänger iväg ett stort Grattis till dej i Kina!
Hoppas du hade en finfinfödelsedag Sissi! :)
**
Kvällens information:
Nytt i garderoben, "Lizette Krooks har gillar statusen" - liksom.
Bildbevis på att jag har bort gipset!
Om jag skall lägga korten på bordet är jag livrädd att samma ben (skenbenet) går av igen, för risken finns.
Men jag hoppas att de inte händer nu, hoppashoppas. De är bara att ta de försiktigt!

Just Like Carrie BradshawMin mamma kom med en överraskning till mig idag !

yesterday

Igår efter VPS-Jaro (som råkade bli en rysare för min del) drog vi som sagt och swimmade.
De var solnedgång och kallt vatten, härliga tider!

livsnjutare

Hej mina vänner och alla andra jag känner!

Mycket har hänt och jag har inte haft tid att blogga på evigheter! Evighet för mig är två dagar.. Hmm..

Skolan har iallafall rullat igång, trivs hittills riktigt bra i Övis gymnasium och fick fin klass med. De är jättemycket nytt att ta in, så känns de säkert för alla (eller sen är de bara jag som har den känslan..?).
De är strängar, olika lärare och nytt system..

Dansen har också kickat igång, dock är jag åskådare än så länge. Kunde vara med i en (1) sak och de var musiken. Men glad var jag för de! Går trean i kuula nu och allt är bara fint. Till och med ny lärare som verkar ha roliga koreografi, snart får jag pröva!

Igår fick jag även bort gipset! Benet var smalt och rent utsagt äckligt om jag skall bekänna sanningen. Ruskigt konstigt att inte ha ett monster på benet nu. Kan inte ännu gå riktigt ordentligt, måste fortfarande ha käppar men inte mig emot egentligen. Om en vecka slipper jag ändå dem.

Var och simmade igår med fina Kim, verkligen en skön känsla! Att gå, ha skor och byxor på sig är också rätt HELT OKEJ, om vi säger så. Och vi behöver ju inte ens prata om att duscha ordentligt, nu är jag en livsnjutare, som moster A-C skulle säga.

Skall bege mig till danssalarna nu, hörs och ses snart igen kompisar! XX

världensbästa dag

FICK BORT MONSTRET! :) :) :)

Cause it goes on and on

Kvällen har spenderats med Sandra och Oliver. Nu: chillon på grillon! :)

(1)

Vaknade 08.38 och vi (päronen, Nina & Linus) for på hotell frukost till Kantarellis. De var gött, rekommenderar!
När vi kom hem har jag städat och kastat en massa skräp som jag samlat på mig. Nu är de borta och jag är nästan redo att börja skolan imorgon.
Även idag lyser solen, har hunnit sola lite med Linus och Nina! Luppe har lagat min dator (eller kopplat om någo sladdar vill säga) så nu funkar den, hallelujah!

Black headbands, stone rings, thick velvet, sheer mustard silk, seventies belts, and gold jewelry

Har haft en underbar kväll först med Linus och sedan med Emma. De blev snack på hög nivå med båda två!
Sånt gillar jag.
Nu har jag suttit med luren vid örat ett bra tag, inte fel på de heller.
Imorgon är de Söndag, övermorgon skola. Tihi

Zackes kalas i bilder:


drag racing


I'm off

Har varit på drag racing med Pappa och Kim. Nu är jag ombytt och redo för Zackes kalas!

istället för diggiloo

Ikväll körde jag vespa till stan. Har inte ord hur roligt jag och lilla röda kan ha tillsammans (och Kim på då, green machine fick vila lite). Vi mötte upp Emma och Sandra som befann sig vid Amarillo de blev lunch och middag tillsammans för min del, riktigt bra där med rutiner! Efter vi ätit oss mätta trippade biosalongen (som jag/vi besöker ganska ofta) och de blev:
Den var jättebra, verkligen. Jag kan inte annat än rekommendera denhär filmen också!
(och nej, jag är inte en sådan tjej som tycker om alla filmer)
Egentligen borde jag döpa om denhär bloggen till "moviebloggen" eller typ "Lizzon-tipsar-filmer" eller något annat fräsigt namn eftersom på senaste tiden bara tipsar om en massa movies. Men vet ni? Jag tänker inte byta namn, jag tänker dra täcket över huvudet istället. Rutiner vetni, rutiner!

de har alltid varit vi

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN!


fredag den 13

Gårkvällen var en höjdare, helt awesome om ni frågar mig. Vi kom hem sent och jag sovde hos Emmas tillsammans med Emp (förstås), Sandra och födelsedagsbarnet Bella! Ruskigt mysigt att sova några timmar brevid mina prinsessor. De blev snack och tidig väckning eftersom de skulle till skolan. Frillon skjutsade hem mej och jag sovde i 1 ½ h timme. Skönt! Vaknade och ringde Ida. Hon och Lotta var påväg ner till Vikingastranden på picknick och jag joinade. Jättehärligt väder och bra sällskap!

Sandra och Bölle kom via stranden, nu är jag hemma och har just tagit en dusch. Ikväll ser de ut att bli en till kul kväll :)

Eftersom jag glömde kameran hemma bjuder jag på förra årets konstensnatt bilder:
Sandra och Jag
Emma som jobbade förra året, hon jobbade även dehär året stackarn.
Men god glass säljer hon!

konstensnatt


glad torsdag!

L, E & S
Dagen började på bästa tänkbara sättet!
Nu skall jag fortsätta med att göra bra saker, jag tror dehär minsann är en bra-dag :)

hela livet blev en helg

Pratat i telefon [x] iskall jordgubbssaft [x] nördat ansiktsboken [x] lagat manikyr [x]
(efter regn kommer sol)


tjusigt


21/09 11.8.2010


18/49 11.8.10

Efter fammo kryckade jag till Frillon, låg i hennes säng och skrattade åt ingenting ungefär, men roligt var de!
Pappa hämtade mig och nu är A-C & Bianca påväg hit.
Jag är tröttare än vanligt och Isabella är rolig att prata med i telefon. Give me a call, I miss you liksom!

Hi I'm Liz. I'm a 24/7 dreamer

Idag har jag på mej byxor! Haha, de känns otroligt bra. Har drömt om att få dra på jeans ett bra tag.
Igår hittade jag sjuktsnygga byxor inne i stan men jag kan inte köpa några förrän jag provat.. Men idag fick jag på mina Guess jeans! Lyx. De sviker mej aldrig.
Igår var jag med Kim till hans syster Camilla och träffade hennes familj, de var god kladdkaka och en söt Linn som gillade Lego och Pippi.
Nu skall jag bege mig till min kära Fammo för pratstund och te. So long fellas!

someone like you

Jag har tränat dans hela morgonen, jag trodde nästan att jag tappat förmågan att dra piruett efter piruett men tydligen inte.
Nu mår jag bättre än bra och skall faktiskt ta lilla röda till stan, nu är bara frågan: Var skall jag ha kryckorna?
Vi chansar på att de löser sig. Skall på kaffe med mina underbara blondiner. xx

SHE HAS DANCED INTO THE DANGER ZONE,WHEN A DANCER BECOMES A DANCER


nattinlägg

En fågel viskade till mej att Feki uppträder i stan på Torsdag, ojoj siisti biisti vad de skall sjungas med!

indeed

IF IT MAKES YOU HAPPY, IT CAN´T BE THAT BAD


allt kommer bli bra

Erika sötis bild!

Jag började dagen med att gå in i min garderob, jag märkte plötsligt vad jag saknade. Den lilla svarta och den fyndade jag inne i stan idag, otroligt glad efter jag prövat den kryckade jag till kassan. Love at the first sight!

Var på lunch med Kim och sedan gick vi på stan, Emma Sandra och Emmi joinade oss. Kryckade på stan ganska länge, kom hem och hängde med Frillon, drog till Sandras och vice verca ungefär.

Imorgon börjar många av mina vänner bla dedär uppe (förutom Emmi, hon är också Övisare!) skolan, redan? tänker jag.
Vart for denhär sommaren? Tänker alla.
Jag tror alla har samma tankar, egentligen. Man tror att man skall hinna med så mycket på en sommar, men vi har facit i handen. Man hinner tyvärr inte med allt, men med mycket egentligen! Fatta va god sommar vi har haft.
De har varit allt från a till ö :) något som är positivt nu med hösten att nu får man börja använda stora stickade halsdukar och tröjor (plus dra på sej jeans, som jag inte haft på hela sommar'n) ((jag dööör av längtan!!!)) (((har inte kunnat pga monstret.)))

Som tur valde min vän Julia Övis fick jag höra, blev otroligt glad att vi kommer att gå i samma skola! :)
Nu har jag några dagar kvar av sommarlovet och benet i paket. Denhär veckan kommer att bli kul, de känner jag på mig. Tex på torsdag, då är de konstensnatt och vi har nästan planerna spikade. Fatta kul, kompisar!

it makes me wonder

Bella honeys bild!
Igår var jag först hos Anna-Carin och Bianca där vi chillade och pratade, sedan kom jag hem och stirrade i taket i några timmar. Ringde mina vänner och Sandra hämtade mej och vi drog till Emma där Emp och Emmi var, de blev Valentine's day, de är världensbästa film, ever. Gotta see!

det är ett moln på himlen


just chillin'

Idag har jag och min jättipotti haft en riktigt skön dag! Vi inte gjort så mycket än att kollat mamma mia movie och lagat plättar och ätit dem i 2 h (!((okej Nina och Linus var med, så samtalsämnen var många :)).
Mästerkocken själv!
Shepp o´hoj vad vi kastade plättar och hade vatten aka grädd-krig. Jojo!

Party tricks and pictures

Igår firade vi födelsedagsbarnen, de liknade varandra riktigt mycket, som ni kanske ser. De var fint folk och jättegod mat! Tack för de tjejer :)
Efter vi hade pratat, ätit, skålat och sjungit drog vi oss vidare till Petters där de var fullt hus och hög volym!

tonight's going to be a good night

Drar och partajar med mina vänner.. Skall bli jättekul att se dem allihopa! Bilder kommer upp senare kan jag lova er.
Outfiten består av pink eftersom de är temat.
Rosa = Prinsessor
Prinsessor = Sandra och Ellen
Ha en fin kväll! ♥

10 dagar kvar, jag klarar dehär

Jag tror jag aldrig har väntat såhär mycket att börja skolan. 16 augusti kickar den igång, hela jag räknar timmarna. Dock är det inte riktigt lika roligt att börja eller visst är det, men de är någonting klockan 11.30. Då kommer jag att hoppa upp och ner, dansa runt i läkarens rum. För då, ja då tar vi bort monstret från foten.

à l'ombre d'un figuier...*
Hoppsan, de var inte meningen att de skulle bli såhär. Jag lovar.

Snart skall jag möta upp Fiona och Isabella i stan, skall bli kul. Har inte sett dem på evigheter känns det som.
Har saknat dem jättemycket, äntligen får vi träffas!
Ikväll ser de ut som om att vi skall slå klackarna i taket, eller?

på tal om drömmar

Inception

Idag blev det bio, rekommenderar den! Värt varande cent, superbra film. Bra med lite hjärngymnastik sådär förrän skolan börjar för ibland måste man tänka till för att förstå vad dendär Leonardo DiCaprio tänker göra.

100(0) miles away

Jag saknar kineserna redan och min broo Linus.

egoboost här hej

Att jag länge följt blondinbellas blogg är egentligen ingen hemlis. Jag skrev för någon tid sedan att jag skall genast köpa hennes bok då den kommer till Vasa. I Tisdags var jag jättenära att gå och fråga alla bok-affärer om de tar in den och säljer den men jag orkar inte krycka.
Min pojkvän har den senaste tiden haft en liten "surprice" på gång. Jag har gissat och gissat, sedan berättade han den till Sandra och Emma men de vägrade att berätta den för mig och jag försökte nästan muta dem då vi var på båtsemestern..
Idag kom han med någonting bakom ryggen, han hade ett jättestort leende på läpparna och plötsligt räcker han fram bellas bok och bara: VARSÅGOD!
(Too good to be true, jag lovar er!)
Nu skall de läsas fellas.

Sun Is Shining

Dagens väder är mycket bättre än gårdagens kan jag försäkra er! De är därför Sandra är påväg hit. Kallsaft och en vattenspruta ligger nära våra solstolar. Nu skall de pressas, snackas och njuta av all D-vitamin vi får i oss!

you and me

BLUE LIPS
Det har varit blommor i pluralis, presenter, textmeddelanden, samtal, spontana träffar och höga skratt. Hela sommaren!

stenörs kalas

Imorgon åker familjen Wiik tillbaka till Kina. Oj vad tiden har gått snabbt.. Tyckte just att de kom!
Vi samlades alla ikväll och åt middag i Petsmo hos mommo. Såhär lyder bilderna:
Melman med Piff (eller kanske de var Puff??)
Kusin Anton och jag
Anna-Carin, Bianca, Jag och Sissi
Moster, mamma, moster och miss B
Tss!
Zacke och Anton leker med Piff som råkar bara vara min på denhär bilden..
.. men snabbt tog Anton den ifrån mej. Naaw så söta dom är!
Haha! Men Zacke gillade inte alls Piff denhär sekunden :)
Moster Ina och Prinsessan
Kusin Noel kan sköta andra lilla kusinen
Manboy spelas och plötsligt blev de dans..
Världensbästa mommo och jag!

städat hela morgonen


på tal om spontant

Idag vaknade jag av att mommo hade kommit på besök, sedan till stan där jag spontant tog en wayne'skaffe med Kim.

Efter de skjutsade han hem mig och Sandra kom hit, jag fixade mej snabbt och sedan satte vi oss på hennes scouter och så åkte vi iväg till Sandviken på match, det var Finland - England. (ojoj, finnar!). Söta Emma joinade oss.
När vi satt där och det var 7 minuter kvar av matchen och ställningen var 0-5 kom vi på en fjärde spontan idé, nämligen bio. De blev nyaste, nya Twilight som jag säger, nämligen Esclipe!
Jag skulle kunna skriva en uppsats hur bra dedär vampyr filmerna är, men de gör jag inte just nu. Hur som helt så älskade vi den. Ser fram emot nästa film!
trion, we will - we can

We på Silja Line
1. Fina pemppis
2. Frillon och jag som leker
3. Jag försöker att inte le på bild - gick inte bra
4. Haha, gissa vem?!
5. <3

Saturday


eftersom jag är svag för dansfilmer

Kollade filmen Honey tillsammans med Kim idag, jag är svag för dansfilmer som ni kanske märkt vid dehär laget. Den var lika bra som alla andra gånger jag sett den, kanske snäppet bättre om vi skall vara riktigt ärliga då jag hade bra sällskap.
Före movietime var det middag hemma hos oss, vi firade Noel som fyllt 4 år då vi var borta; JO NI SHÖNI KVAILA!
Var efter ett simkort annars idag, som tur lämnade jag inte tillbaka den nyinköpta mobilen så nu går jag runt med en sådan här telefjång:
(Har fortfarande mitt gamla nummer, såå call me!)

shepp o´ hoj, vi har landat

Home sweet home efter en dunderkul semester. Vi har hunnit med mycket och haft många goda skratt.
Nu står resväskorna i mitt rum och Kim är snart påväg hit. En vecka bara rann iväg, jag tyckte just vi for iväg.. Men så går det då man har roligt! :)
På tal om roligt hade vi en ganska crazy afton yesterday, vi sovde ganska lite så vi tjejer sovde hela vägen upp från Åbo till Vasa.. (GÖTT!) Men mera om allt såt vad som hände på båten och bilder som jag glömt att visa..
Nu: dusch och upp packning!

sommarkrysset

Om

Lizette

Glad, social och sprallig.