x


Bjuder på lite gamla bilder. Skulle så gärna vilja göra en liten förändring med mitt hår såsom page, sned pannlugg eller mörkt hår med ljusa slingor eller helt och hållet mörkt. Va tycker ni? Man blir alltid så sugen på förändring till hösten. 

Kalaspinglor


Brunch på Brasserie och Bar Fondis


I lördags gick jag två stycken modebruncher tillsammans med flickorna. Klockan 08.15 befann jag mig i frissa stolen vid Hiushuone 41 på Storalånggatan. De fixade håret och sminket, så skönt att bli ompysslad direkt från morgonen. Vi hade olika outfits från Karisma, Dopp och Kappahl. De hade fått in otroligt fina kläder, jag bokstavligen älskar hösten och höstkläder. Finns inget bättre. 
Vi visade även upp smycken från Salkari, jag hade smycken från Thomas Sabo (bl.a en finfin klocka) och Efva Attling. Alla glasögonen kommer från Iris medan skorna kom från K-kenkä. 
Det blev en bra start på en lördag, nästa brunch är 18.10. Välkomna! :)

Höstmys

Strampens höstmeny

 
Idag blir det extra roligt att fara på jobb eftersom från och med nu är det höstmenyn som gäller som ni ser här uppe, i år kommer det även finnas en "Burger madness"- lista med fyra olika burgare. Superkul. Nu är hösten här påriktigt! 

Personalfest i Jakobstad
I söndags besökte vi Gourmet Garage med kollegorna. Det var verkligen underbar mat och stämningen var på topp.Därefter åkte vi till Larsmo och ut med bastuflotten. Det blev bastu, simning och massa skratt. En bättre söndag kan man inte önska sig. 

El FaroFör över en vecka sedan kom vi hem från Spanien. Semester är som balsam för själen, när vi landade i Vasa kände jag att jag är redo för hösten. 

Om

Lizette

Glad, social och sprallig.