Nicos konfirmation

 

Förra veckan

Det bästa med att jobba kväll är att man hinner göra mycket på dagarna,
tex som att träffa Bonnie, Bianca och Mommo. ♥

Bra start på veckan

Har haft två härliga dagar, i tisdags var jag först på en promenad med Ida och Sigge sedan mot kvällskvisten med Anita. Fick se mysiga delar av Jeppis. Igår besökte vi Skorpan med Annami, Edward, Elsa och Marcus. Ryktet stämmer att deras kanelbullar är magiska, rekommenderas varmt! Efteråt åkte vi mot Vasa.
Nina fyllde 23 år förra veckan så vi firade henne i efterskott med grillmat och gino.  

x

 

Dop vid Aspegrens trädgård

 
I söndags blev vi faddrar åt Sigge. 

Midsommarafton på VärlaxRedan i torsdags åkte vi ut till villan för att färdigställa midsommarfest för 23 personer på villan. Jag och Sandra hade varit och handlat tidigare på dagen och Marcus hade kryssat mellan butikerna på eftermiddagen, sammanlagt var vi till fem butiker innan vi hade färdig packat bilen och åkte iväg. På torsdagen klippte vi gräset väl framme. På fredagen började vi med att marinera köttet samt börja med lite förberedelser.  
Sedan kom sällskapet vart efter.   
Här fixas det blomkranser för hela slanten. Ingen midsommar utan blommor i håret.
Vi firade Emil med kaffe och tårta. 

Vi värmde tunnan inför kvällen. 
Jag, Sara, Denis, Lotta och Pisa. 
Madde och Emil. 

Supersnälla Annika hade fixat både min och Emmas blomkrans som vi hade i håret. Tusen tack!
Jenny, Jani och Ica kom körandes ut till Värlax och gjorde oss sällskap passligt till middagen. Dessutom kom Sandra och Basse hem från Bryssel, passligt till midsommaren tyckte vi. Så roligt att vara nästan alla samlade! 
Vilken gemytlig midsommar vi fick. Trots vädret inte var på vår sida blev det en underbar kväll med bra sällskap, god mat och mycket skratt. Tror aldrig jag hört så mycket roliga kommentarer på en och samma kväll. Tusen tack allesammans! ❤️

MidsommarhelgenPå fredag firade jag midsommar tillsammans med 22 underbara människor på Värlax. Vi hade tillsammans fixat och trixat med långbord, snapsvisor, varm badtunna och massa mat.
På lördag åkte vi ut till Mässkär. 


Idag var det dop för Sigge vid Aspegrens trädgård. Underbar dag. 
Jag har haft en magisk midsommarhelg. Återkommer inom snar framtid med mera bilder i detalj. Dessutom har jag börjat fotograferat med min älskade systemkamera, ingen sommar utan den. 

X

I veckan hade jag två dagar ledigt, har hunnit med en filmkväll och sett The Impossible (grymt bra), varit dunder förkyld i över en vecka, ätit mommos plättar, kollat golf och fotboll samt umgåts med nära och kära.


AW

Igår efter jobbet körde vi ihop en AW på Brasserie & Bar. 

Macken hade kommit till Vasa medan jag jobbade. Den här helgen är det ett år sedan vi började träffas och jag serverade M's bord på Strampen. Minns ännu lyckan då jag fick ett meddelande av honom på Facebook. Haha! :D

Allt som allt var vi tolv personer som satt runt vårt fyra pers bord. Så gemytligt att vara i Vasa.
Så mycket skratt och så mycket nostalgi. Bästa fredagskvällen på länge med underbart sällskap. 

Back in business


Det är otroligt roligt att vara back in town. Har längtat så att få börja jobba. Strampen är sommar för mig. 
I tisdags efter jobbet var vi hemma hos Jenny och Jani. Det blev en jätterolig kväll :) 

❤️


Glasspaus i solen


Idag före jobbet hann jag träffa bästa Emma och Sandra. Vi har jobbat lite om varandra men idag var det träffis, vi satt i solen på torget och bara pratade. Som jag saknat dessa två. ❤️

Dags för jobb
Sista helgen i maj


Sista helgen i Stockholm var kanon. Vi firade Marcus 25-årsdag, hejade på Bjarne och Guy som sprang marathon och besökte Stockholmsskärgårds huvudstad nämligen Vaxholmen. Underbart.

Söndag

Det händer mycket roligt nu. På den senaste tiden har vi bland annat firat Marcus födelsedag, flyttat hem, börjat jobba och etablerat oss båda i Jeppis och Vasa samt träffat nära och kära. 

Fredagsfeelis
Om

Lizette

Glad, social och sprallig.