❤️


Semester
Här mår vi bra och blir ompysslade till max. Igår var Marcus och pappa och kollade Malaga - Athletic Bilbao medan jag och mamma hade tjejkväll. Kom just från en strandpromenad, ikväll skall vi fara till Puerto Banús. 

✈️🔜🇪🇸
Vacay ✈️


Överlycklig tjej, imorgon bär det av på semester! 

Be a rainbow in someone else's cloudVardagsglädjeResfeber x 10
Helgen


I fredags kom först Anna-Carin, Bianca och Bonnie till oss. Därefter plingade Jonathan och hade med sig Koti Pizza åt oss alla. Så otroligt lyx! Det blev minsann en bra start på fredagen. Supermysigt att hinna med sådant före kvällsjobb. 


På lördagen gjorde vi lunch tillsammans i köket med Marcus, vi bjöd över Luppe och Ninne och pratade om allt mellan himmel och jord.
I söndags kom Marcus föräldrar samt hans bror med familj på inflyttningskaffe. Vi fick en härlig eftermiddag. På kvällen blev det bio, ett bra sätt att avsluta en bra helg på. 

Zackes kalas
Livet på en pinnePå senaste tiden har jag umgåts med nära och kära, fixat i vårt nya hem, varit i Vikinga och på jobb, njutit av en ledig dag och fixat en överraskning med vänner. Älskar sommaren. 

Söndag

Den här veckan har varit så otroligt bra. Kalas, en resa till Helsingfors, shopping, kvalitetstid, roliga stunder på jobbet och till sist men inte minst - flyttat in! ❤️

Noels kalas


I måndags fyllde fina Noel år. Det blev en underbar sommarkväll. 

Hello August


Äntligen kom Augusti. Den här månaden betyder massa roligt, de största händelserna är förmodligen att vi blir vasabor tillsammans och en resa i slutet på månaden, kommer bli skoj! :)

En helg mitt i sommaren


Om

Lizette

Glad, social och sprallig.